Оновлено: У МОЗ повідомили, що в Україні одужали 8 людей, які хворіли на коронавірус. Повідомлялось, що усі вони з Чернівецької області. Та потім міністерство оновило інформацію, і уточнило, що у 8 людей не підтвердилась підозра на коронавірус. 

«​У 8-ми людей було зафіксовано підозру на COVID-19. Для отримання остаточного результату їм було зроблено 2 повторні тести на COVID-19, які були негативні. У цих людей не виявлено коронавірусної інфекції», – пояснили у Центрі  громадського здоров'я.

Дослідження проводила вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України, а також обласні лабораторії.

Усього з початку 2020 року до Центру надійшло 531 повідомлення про підозру на коронавірус: 47 підтверджено, 441 результат негативний, 43 зразки досліджують.

Сім нових випадків зараження коранавірусом зафіксували в Києві 21 березня.


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

З 23 березня в Києві ЗАБОРОНИЛИ рух громадського транспорту, окрім медиків, рятувальників, поліцейських, комунальників, працівників продуктових магазинів та аптек, а також співробітників стратегічних підприємств.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину та не виходити без нагальної потреби із дому. З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

Режим надзвичайної ситуації запровадили у Києві, Івано-Франківській, Київській, Житомирській, Дніпропетровській та Чернівецькій областях.