У Києві заборонять пасажирські перевезення з 23 березня, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Виняток зроблять лише для медиків, рятувальників, поліцейських, комунальників, працівників продуктових магазинів та аптек, а також співробітників стратегічних підприємств. Вони зможуть добиратись на роботу громадським транспортом за спеціально розробленими маршрутами та за спеціальними перепустками.

«Головне втримати ситуацію та виграти час. Поліція повинна прослідкувати за виконанням цих обмежень», – додав Кличко.

Віталій Кличко додав, що вказані обмеження не стосуються особистого транспорту киян. Ним користуватись можна.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков анонсував припинення пасажирських перевезень у Києві з 22 березня.


Станом на 21 березня в Україні підтвердили 41 ВИПАДОК COVID-19: у Чернівецькій області − 25 випадків, Житомирській − 2 випадки, Київській − 4 випадки, Донецькій − 1 випадок, Дніпропетровській − 2 випадки, Івано-Франківській − 1 випадок, Харківській − 1 випадок, Тернопільській – 1 випадок, у Києві − 3 випадки, у Львові − 1 випадок.

Наразі в Україні 3 летальні випадки від COVID-19 в Україні.


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину та не виходити без нагальної потреби із дому. З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

Режим надзвичайної ситуації запровадили у Києві, Івано-Франківській, Київській, Житомирській, Дніпропетровській та Чернівецькій областях.