У Києві станом на 20 березня було протестовано на коронавірус 291 людину. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко, передає «Укрінформ»

«Для того, щоб не створювати ажіотаж, ми робимо тести виключно за рекомендаціями лікарів, які можуть встановити всі ознаки захворювання на коронавірус», – коментує Кличко.

Наразі у Києві три підтверджених випадки інфікування коронавірусом. В Україні станом на ранок 20 березня підтверджено 26 випадків Covid-19, троє з яких – летальні.

Найбільше інфікованих у Чернівецькій області. Випадки коронавірусу також зафіксовані у Житомирській, Київській, Донецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській областях та у місті Києві.

20 березня офіційно огосили, що у Чернівцях вилікувався перший пацієнт,  що заразився коронавірусом


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину та не виходити без нагальної потреби із дому. З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

У Київській області запровадили режим надзвичайної ситуації через поширення коронавірусу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: КМДА