У Києві в посиленому режимі здійснюють миття доріг, штучних споруд, мостів і шляхопроводів. Про це повідомляє заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Столичні дорожники продовжують санітарну обробку та  дезінфекцію підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та посадкових майданчиків. Проводиться обов’язкова дезінфекція поручнів, перил, лавок. Такi роботи, як i миття доріг, проводяться у цілодобовому режимi», – коментує Густєлєв. 

Роботи проводять удень і на світанку. Обробка вулиці та мостів відбувається за допомогою води з мийними засобами. Обробка підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та іншого – розчином хлоргексидин.


Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину та не виходити без нагальної потреби із дому. З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

У Київській області запровадили режим надзвичайної ситуації через поширення коронавірусу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі