Перший пацієнт із коронавірусом в Україні одужав. Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський. 

Пацієнту з Чернівців провели два лабораторних аналізи на коронавірус, вони показали негативний результат. 

«Можемо констатувати офіційно в Україні є перша людина, яка одужала від коронавірусу. Сьогодні його виписують з лікарні, він повертається додому», – коментує Зеленський.

Перший випадок зараження коронавірусом в Україні підтвердили 3 березня. Захворів житель Чернівців, який разом з дружиною повернувся з Італії.

В Україні станом на ранок 20 березня підтверджено 26 випадків Covid-19, троє з яких – летальні. Найбільше інфікованих у Чернівецькій області. Випадки коронавірусу також зафіксовані у Житомирській, Київській, Донецькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській областях та у місті Києві.


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИЛА КОРДОНИ для іноземних громадян.

У Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину та не виходити без нагальної потреби із дому. З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

У Київській області запровадили режим надзвичайної ситуації через поширення коронавірусу.