Мережа McDonalds в Україні закриває заклади на карантин. Втім замовлення будуть приймати через доставку та McDrive, повідомили в компанії.

«McDonalds в Україні закриває свої двері на період карантину. Ми посилили наші стандарти якості й безпеки додатковими заходами, щоб ви могли продовжувати замовляти через доставку або McDrive», – пояснили у McDonalds.

На McDrive можливе лише обслуговування гостей на транспорті, уточнили в мережі.

З 17 березня у Києві обмежили роботу закладів громадського харчування і ТРЦ через карантин. Працюватимуть лише продуктові та господарські магазини, аптеки, банки й автозаправки. Ресторани, кафе і бари зможуть отримувати замовлення онлайн і доставляти їжу клієнтам.

Продажі у закладах громадського харчування впали в середньому на 26% за чотири дні карантину − з 12 по 15 березня. 


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС


В Києві 16 березня зафіксували перші два випадки коронавірусу. Містян закликають не панікувати, а відповідально дотримуватись режиму карантину. З 17 березня у Києві обмежать роботу закладів громадського харчування і ТРЦ.

Уряд вирішив з 18 БЕРЕЗНЯ зупинити роботу метрополітенів і заборонити внутрішні перевезення в Україні – авіа, залізничні та автобусні. На час карантину штрафуватимуть власників київських магазинів, продавці у яких працюють без масок. Перевірки магазинів проводитимуть інспектори Держпродспоживслужби.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИВАЄ КОРДОНИ для іноземних громадян.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: McDonald's