Під час карантину «Укрпошта» частково змінює умови доставки та вручення й безкоштовно зберігатиме у відділеннях поштові відправлення, повідомили у компанії.

Це обмежить контакти клієнтів з працівниками відділень і убезпечить усіх від можливості зараження коронавірусом.

Зміни стосуються реєстрованих поштових відправлень «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта SmartBox». Діяти правила будуть з 17 березня до 3 квітня включно.

На час карантину:

 Рекомендовані поштові відправлення (крім листів з позначкою «Судова повістка») необхідно вкладати до поштових та абонентських скриньок адресатів. В аркуші форми 8 обов’язково зазначити дату та написати «Вкладено у поштову скриньку».

 Рекомендовані листи з позначкою «Судова повістка» доставляти відповідно до правил надання послуг поштового зв’язку.

На час карантину в усіх об’єктах поштового зв’язку плата за зберігання поштових відправлень не стягується. Також безкоштовним буде зберігання вхідних відправлень з-за кордону.


ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.


Кабінет міністрів ухвалив рішення З 18 БЕРЕЗНЯ: зупинити роботу метрополітенів і заборонити внутрішні перевезення в Україні – авіа, залізничні та автобусні.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИВАЄ КОРДОНИ для іноземних громадян.

На час карантину штрафуватимуть власників київських магазинів, продавці у яких працюють без масок. Перевірки магазинів проводитимуть інспектори Держпродспоживслужби.

 За останніми даними, у світі понад 130 тисяч людей заразились коронавірусом, найбільше хворих у Китаї (понад 80 тисяч), на другому місці − Італія (15 тисяч). Всесвітня організація охорони здоров’я ОГОЛОСИЛА ПАНДЕМІЮ коронавірусу.

Обкладинка: «Укрпошта»