Київський клуб Closer скасовує суботню вечірку, яка мала відбутись 14 березня, і йде на карантин на 2 тижні. «В суботу ми йдемо на карантин – усі вечірки, починаючи з суботньої й до 3 квітня, скасовуються», – повідомили у клубі.

Вечірка «Лоу» 13 березня відбудеться. Для профілактики придбали кварцові лампи, засоби дезінфекції та інфрачервоні пірометри (швидкі термометри).

«Приміщення Closer і Savage Food ми будемо в посиленому порядку дезінфікувати, а на вході перед фейс-контролем міряти вам температуру безконтактним термометром і не пускати, якщо вона вище нормальної», – пояснили у закладі.

Savage Food працюватиме у звичному режимі. Sofa Store – так само, але традиційні вечірки у просторі на час карантину не влаштовуватимуть. 

Savage Food в будівлі Closer на Нижньоюрківській

Також не пускатимуть людей з іншими видимими ознаками хвороби.

У кожного відвідувача попросять номер телефону – щоб, в разі чого, можна було зв'язатися. Кількість відвідувачів вечірки обмежена – 200 осіб.


ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ ВІРУС З КИТАЮ − читайте у статті The Village Україна та на сайті від МОЗ.

ЗДАЄТЬСЯ, У МЕНЕ КОРОНАВІРУС. ЩО РОБИТИ? читайте у матеріалі The Village Україна.


Офіційно в Україні підтверджено три випадки зараження коронавірусом: одна людина у Житомирській області, двоє інших − у Чернівецькій.

В Україні уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні закриває кордони для іноземних громадян.

За останніми даними у світі понад 130 тисяч людей заразились коронавірусом, найбільше хворих у Китаї (понад 80 тисяч), на другому місці − Італія. Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу.