Компанія BMW випустила рекламу нового авто, відео для якої зняли у 2019 році у Києві. Про це The Village Україна повідомили у київській студії Family Production, яка була відповідальна за зйомки.

Відео присвячено «індивідуальності та емоціям, що характеризують BMW 2 Series Gran Coupé».

«Можна побачити п’ять знакових київських локацій: Палац культури КПІ, Бібліотеку Вернадського, Український дім, центральний РАГС та Житній ринок. Ми знімали в активному темпі – по три локації на день», – коментує виконавчий продюсер Family Production Нікіта Буковський.

Співпрацювали з південноафриканським режисером Теренсом Нілом, з яким київський продакшн вже співпрацював під час роботи над рекламою презервативів Skyn. До команди також долучився Халід Мохтасеб.

«Через харизму режисера усе проходило дуже спокійно та розмірено. Також завдяки креативному погляду Теренса та Халіда локації виглядають достатньо футуристично – цього вдалося досягти без масштабних додаткових декорацій», – додає Буковський.

Окрім різноманітності локацій, у ролику є кілька особливих кадрів, зокрема, сцена з сотнею тропічних метеликів, яку зняли в оранжереї Ботсаду. «Щоб передати монотонність антиутопічного суспільства майбутнього, знімальна група придумала спеціальний бренд одягу (його видно у сценах з Українського дому). Кілька сцен (зокрема, оригінального весілля) були зняти під водою», – розповідають у Family.


12 березня Coldplay випустили кліп на пісню Trouble In Town з альбому Everyday Life. Відео зняли у Києві: над ним працювала українська компанія Radioaktive Film у грудні 2019 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Family Production