Мешканці житлового комплексу «Лікоград» у Голосіївському районі скаржаться, що житловий комплекс «Сонячна Брама» перекрив свою територію і заблокував безпечний прохід до метро. У петиції, опублікованій на сайті Київради, жителі просять відкрити прохід.

«Тисячі громадян, жителів «Лікограду», не мають можливості нормально дістатися до метро «Виставковий центр». Єдиний вихід – іти небезпечною дорогою без тротуару по вулиці Софії Ковалевської. Або йти набагато довше в обхід», – пояснює автор петиції Сергій Гетьман.

Жителі «Лікограду» не можуть нормально дістатися до метро «Виставковий центр» / Сергій Гетьман

З його слів, Голосіївська райадміністрація 2019 року внесла припис дирекції ЖК та вимагала прибрати перешкоду. Однак цей припис ЖК не виконав, також проігнорував лист з проханням демонтувати перегородку.

«Прошу посприяти безперешкодному та безпечному проходу жителів вулиці Ломоносова до метро «Виставковий центр» і надати план, за яким це буде реалізовано», – пише автор.

Щоб звернення розглянули на засіданні Київради, його мають підписати 10 тисяч користувачів. Поки його підписали 300 людей.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі