Український стартап Timeat оголосив офіційний запуск у столиці України. Тепер у деяких закладах міста можна передзамовити страви через додаток Timeat.

Timeat – це сервіс передзамовлення страв у ресторанах і кафе. На момент запуску серед підписаних партнерів-ресторанів Timeat було 50 закладів у Києві, Львові та Одесі.

Нині працюють деякі ресторани у Києві, а найближчим часом передзамовити їжу можна буде у Львові та Одесі.

Серед уже доступних ресторанів у Києві обидві точки «Друзі Кафе», Gastro Bar No.7. З-поміж вже анонсованих київських партнерів ZVD та Smørrebrød,  львівських «Супкультура», Pasta Bar No.1, «Хінкальня».

Як замовити їжу:

 користувач обирає ресторан;

 обирає страву;

 вказує час візиту та кількість гостей;

  передплачує;

  приходить у ресторан у вказаний час і отримує замовлення.

Додаток доступний як на iOS, так і на Android.

Як розповідають у стартапі, timeat дозволяє користувачам планувати свої прийоми їжі протягом дня та заощаджувати до 45 хвилин на кожному візиті у ресторан. «У свою чергу користь для ресторанів у тому, що сервіс пришвидшує потік гостей, розвантажує кухню закладу та створює додатковий потік відвідувачів. У тому числі, за допомогою вбудованого пошуку і мапи, що показує найближчі до користувача ресторани та кафе з функцію передзамовлення»,  розповідають в timeat.

Засновник timeat – 22-річний Євгеній Бровчук. Наразі команда стартапу налічує 14 людей, більша частина з яких працює у київському офісі.

Наразі у планах компанії нарощувати базу ресторанів-партнерів у великих містах України і йти на другий раунд інвестування, а потім масштабуватися на інші країни.

Фото: Timeat