За тиждень у Києві встановили 429 антипаркувальних стовпчиків у більшості районів столиці. Про це повідомляють у «Київавтодорі», пише КМДА.

«Встановлення антипаркувальних стовпців ведеться з перших днів січня. На початку місяця обмежувачі встановлювали у Печерському районі. Нині ж це відбувається майже у всіх районах. Лише за тиждень ми змонтували 429 стовпчиків», – коментує заступник гендиректора «Київавтодору» Валентин Осипов.

Стовпчики встановлюють уздовж магістралей і невеликих вулиць. Зокрема, на Троєщині розмістили 68 стовпців на вулиці Закревського біля поліклініки.

Наразі тривають роботи з обмеження паркування на проспекті Перемоги. За тиждень уздовж цієї магістралі змонтували 122 стовпчики. Обмежувачі також облаштували на вулицях Почайнинській і Борисоглібській на Подолі.

У Києві встановлюють антипаркувальні стовпчики вздовж доріг та магістралей / «Київавтодор» 

Стовпчики встановлюють біля вузьких тротуарів, зупинок громадського транспорту, уздовж вулиць зі смугами для руху громадського транспорту. Роблять це для того, щоб водії не паркувалися на пішохідних доріжках та узбіччях.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі