The Village Україна збирає події неділі, 10 листопада, які варто відвідати.

Показ та обговорення фільму «Неспокій»

У першому громадському ресторані міста Urban Space 500 влаштують показ та обговорення фільму «Неспокій» 2019 року. Стрічка розповідає про студентку Дженніфер Брі, яка є і режисеркою фільму. Брі стикається з симптомами «хронічної втоми» – хвороби, яку ігнорує офіційна медицина. Вона починає зафільмовувати свою боротьбу з недугом, намагаючись зрозуміти, що з нею сталось.


Коли

19:30-22:30

Де

вулиця Бориса Грінченка, 9

ВХІД ВІЛЬНИЙ

(треба зареєструватись)


«Алкобарахолка» у барі «Склад»

Два рази на місяць у барі «Склад», що на Бессарабці, проводять «алкобарахолку» «АлкоСклад». Розливатимуть алкоголь відомих брендів за низькими цінами. «Алкобарахолка» почнеться о 17:00 і триватиме чотири години.


Коли

17:00-21:00

Де

Бессарабська площа, 2

ВХІД ВІЛЬНИЙ


Перший концерт проєкту «Коррупция»

У клубі Caribbean Clubвлаштовують перший камерний концерт проєкту Юрія Бардаша «Коррупция» – «В Красном Бархате». Назва заходу відсилає до пісні «Красный Бархат» з дебютного альбому гурту «Журавли».


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Симона Петлюри, 4

ВАРТІСТЬ

від 590 грн


Екскурсія-концерт у Музеї Ханенків

До нової міні-виставки, присвяченій творчості Рембрандта, у музеї підготували екскурсію-концерт: вона відбуватиметься у супроводі хору. Прозвучать твори Клаудіо Монтеверді, Антоніо Честі, Жана Батіста Люллі, Дмитра Бортнянського, Максима Березовського. 


Коли

18:00-19:00

Де

вулиця Терещенківська, 15-17

ВАРТІСТЬ

300 грн