У Києві 14 жовтня частково перекриють для авто центр міста і змінять графік роботи метро через футбольний матч, повідомляють у КМДА.

Рух для авто закриють:

 із 16:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня – руху транспорту на вулиці Фізкультури (від вулиці Великої Васильківської);

 із 18:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня – на вулиці Еспланадній (від вулиці Басейної до вулиці Саксаганського), вулиці Жилянській (від вулиці Великої Васильківської), вулиці Шота Руставелі (від вулиці Жилянської до вулиці Басейної);

 із 23:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня – руху транспорту на вулиці Великій Васильківській (від вулиці Ділової до вулиці Жилянської).

Обмеження руху діятимуть для усього транспорту, окрім наземного пасажирського транспорту.

Стоянка та зупинка буде заборонена на:

 з 06:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня – на вулиці Казимира Малевича (від вулиці Ковпака до вулиці Івана Федорова) та на вулиці Миколи Грінченка (від вулиці Івана Федорова до вулиці Кіровоградської);

 з 06:00 14 жовтня до 01:00 15 жовтня – зупинки та стоянки транспортних засобів на вулиці Еспланадній (від вулиці Басейної до вулиці Саксаганського) і на вулиці Фізкультури (від вулиці Великої Васильківської).

Рух усіх видів транспорту також буде заборонений під час маршу вболівальників збірної України за маршрутом: парк Шевченка – вулиця Льва Толстого – площа Льва Толстого – вулиця Велика Васильківська – вулиця Рогнідинська – вулиця Еспланадна – Спортивна площа – Троїцька площа – ДП НСК «Олімпійський».

У ніч із 14 на 15 жовтня також київське метро працюватиме на годину довше.


 14 жовтня в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» відбудеться кваліфікаційний матч «Євро-2020» між національними збірними командами України та Португалії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна