The Village Україна збирає події понеділка, 7 жовтня, які варто відвідати.

Лекція Сергія Браткова та перформанс Тараса Каменного

Фотограф Сергій Братков під час лекції «Перформативні практики «Групи швидкого реагування»» у PinchukArtCentre розповість про діяльність артгрупи, членом якої він був разом із представниками Харківської школи фотографії – Борисом Михайловом та Сергієм Солонським.

Представлять також перформанс Тараса Каменного «Змусьте мене говорити українською» – переосмислення акції «Групи швидкого реагування», яка відбулася 1994 року як реакція на процес українізації.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

вхід вільний


Лекція «Як антропологи вивчають міста?»

На лекції Тіни Полек дізнаєтесь, хто такі антропологи у місті і що вони вивчають. Також лекторка розкаже, що таке соціокультурна антропологія і що вона вміє. Захід пройде за підтримки «Центру прикладної антропології» в Urban Space 500.


Коли

19:00-20:00

Де

вулиця Бориса Грінченка, 9

Вхід вільний


Концерт японської флейти Шякухачі у виконанні Іріе Йосуке

Японський композитор Іріе Йосуке вперше в Україні дасть концерт на японській бамбуковій флейті шякухачі. Це японський музичний духовий інструмент, виготовлений з бамбука. Музика на шякухачі допомагає розслабитися та зняти напругу після роботи. Приймає Театр на Подолі.


Коли

19:00-20:30

Де

Андріївський узвіз, 20-Б

ВХІД

від 150 гривень


Лекція Марго Гаряжа про генерацію ідей у Projector

Лекція режисерки та артдиректорки branding büro 22 Марго Гаряжа допоможе зрозуміти, як говорити з собою різними мовами. Захід буде корисний дизайнерам, молодим артдиректорам і тим, хто відчуває нестачу системності в роботі. Марго розповість, як стати артдиректором, і порадить практичні інструменти для створення методик візуальної генерації.


Коли

19:00-20:30

Де

вулиця Кожум'яцька, 10

ВХІД

300 гривень


Обкладинка: скріншот