Beatnik Bar починає роботу в Києві біля станції метро «Площа Льва Толстого». Відкриття бару відбудеться 3 жовтня, пише Barout.

Це харківський заклад, який перезапускають у Києві. Партнером Beatnik Bar у Києві став співвласник бару Parovoz Speak Easy Микола Голотін.

«За певних непередбачуваних обставин проєкт Beatnik був змушений закритися у Харкові. Власниця Тетяна Брауде запропонувала Миколі Голотіну перевідкрити проєкт, на що Микола погодився – і зрештою уся команда, ідея та концепція переїхала до Києва», – розповідають у Beatnik Bar.

В ідею бару лягла філософія світогляду і творчої натури бітників – спільноти з 50-х років у США. Beatnik Bar матиме прихований формат: місце для нього знайшли у дворі на вулиці Великій Васильківській. Орієнтир – арка з вивіскою Barhat і чорні двері поруч з ліхтарем і домофоном.

Барну карту Beatnik Bar поділять на дві частини: першу називають концептуальною, «що відображає цінності бару в коктейлях»; у другій же будуть коктейлі, які раніше пропонули у харківському Beatnik. Також у меню буде кілька позицій їжі.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

18:00-02:00 (нд-чт),

18:00-03:00 (пт-сб)

Де

вулиця Велика Васильківська, 23



Фото: Beatnik Bar