The Village Україна збирає події четверга, 26 вересня, які варто відвідати.

Лекція про релігію та мозок

На лекції кандидат біологічних наук, нейрофізіолог Дмитро Ісаєв говоритиме про феномен віри й те, як медитація та молитва можуть впливати на активність мозку.


Коли

19:00

Де

Firsthall, вулиця Володимирська, 49-А

Скільки

200 гривень


Лекція про першу медичну допомогу

Інструктор American Heart Association Олег Картавий розповість про те, як розпізнати зупинку дихання та провести ефективну серцево-легеневу реанімацію.


Коли

19:00

Де

проспект Палладіна, 46/2, корп. 3, офіс «Сінево»

Вхід вільний


Виставка Антона Саєнка «Смуга»

В артцентрі Closer відкриють виставку художника Антона Саєнка. Виставка «Смуга» є певним продовженням роботи Саєнка «Темний простір», яку показували в артцентрі в серпні 2016 року. «Художня практика Антона Саєнка базується на взаємодії з місцем, в якому він опиняється. У просторі галереї він створює для глядача ситуацію «блукання у темряві». Необхідність пошуку видимого спонукає до постійної перевірки чистоти оптики та гостроти зору», - розповідають організатори події.


Коли

19:00

Де

артцентр Closer; вулиця Нижньоюрківська, 31

Вхід вільний


Мангеттенський фестиваль короткометражок

Це вже 13-й для Києва Мангеттенський фестиваль короткометражних фільмів. Щорічно фестиваль збирає заявки від режисерів і у вересні представляє чергову добірку фіналістів. Стати членом міжнародного журі та взяти участь у виборі найкращої короткометражки року може будь-хто – достатньо заповнити бюлетень для голосування після сеансу.


Коли

19:45

Де

«Сінема Сіті», вулиця Антоновича, 176

Скільки

від 80 гривень


Лекція та ярмарок самвидаву у Masterskaya

Будинок культури Masterskaya збирає усіх, хто хоче поспілкуватися про самвидав. Художниця Марина Хрипун і кураторка першої української ярмарки самвидаву Zinergia розповідатиме про історію українського самвидаву. На ярмарку можна буде придбати та продати власні екземпляри самвидаву.  Реєстрація за лінком.


Коли

19:00

Де

Будинок культури Masterskaya, вулиця Коновальця, 44-А

Скільки

50 гривень