The Village Україна збирає події четверга, 20 червня, які варто відвідати.

ВЕЧІРКА З ІВАНОМ ДОРНОМ НА ВДНГ

Організація Teenergizer влаштовує вечірку, присвячену сексуальному здоровю. Гостем вечірки став музикант Іван Дорн, а телеведуча та діджейка Даша Коломієць зіграє сет. Тут можна буде безкоштовно протестуватися на ВІЛ. Вхід на подію за попередньою реєстрацією.


Коли

17:30-21:00

Де

ВДНГ, павільйон 19

вхід вільний


Hip Hop Thursday на ЮБК

Кожного четверга на ЮБК влаштовують хіп-хоп вечірки. Цього разу гратимуть київські селектори Alex Mur та Slef. Вхід на вечірку вільний, на місці можна орендувати шезлонг за 50 гривень.


Коли

22:00-1:00

Де

ЮБК, Труханів острів

вхід вільний


Показ фільму «вулкан»

На подвір’ї «Українського Радіо» покажуть стрічку «Вулкан» Романа Бондарчука. Також презентують фільм «Херсонщина на Вулкані» за участю режисера. Фільм показуватимуть мовою оригіналу з англійськими субтитрами. У дворі можна буде побачити виставку Дарії Аверченко «Міраж» про мешканців Херсонщини. Реєстрація на подію закрита, але місця ще можуть зявлятися.


Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Хрещатик, 26

Вхід вільний


Фестиваль німого кіно та сучасної музики «Німі ночі»

У Довженко-Центрі влаштовують фестиваль німого кіно та сучасної музики «Німі ночі». Цього року покажуть шість фільмів, які донедавна вважалися втраченими. У програмі четверга – «Карусель» режисера Дмитра Буховецького та «Маленька Вероніка» Роберта Ланда. Стрічки показуватимуть у живому музичному супроводі українських та закордонних виконавців.


Коли

19:00

Де

вулиця Васильківська, 1

скільки

від 100 гривень


показ фільму «невидимий батальйон» про жінок на війні

У центрі Музею Майдану покажуть повнометражний фільм про жінок, які добровільно брали участь у війні на сході України. У стрічці зібрали шість історій військовослужбовиць. Над фільмом працювали режисерки Ірина Цілик, Світлана Ліщинська та Аліна Горлова.


Коли

18:00

Де

майдан Незалежності, 2

вхід вільний


Обкладинка: Анна Шакун для The Village Україна