The Village Україна збирає події середи, 19 червня, які варто відвідати.

Концерт KHAYAT у Зеленому театрі

Виконавець Khayat– півфіналіст національного відбору на Євробачення-2019. Музикант розвиває в Україні жанр етнотехно. На концерті у Зеленому театрі співак презентує дебютний альбом KHMIL', який вийшов наприкінці весни.


Коли

20:00

Де

Зелений театр

Скільки

300 грн



Ніч Музею на Поштовій площі

До річниці безстрокової акції за створення музею у підземному просторі Поштової площі влаштують зустріч та концерт, присвячений підсумкам і планам мирної акції.

На Поштовій виступатиме діджей Mishukov, гурт «Нумер 482» та Валентин Богданов. Вхід на територію з їжею та алкоголем заборонений. Потрапити на локацію можна через нижні ворота, поряд з McDonalds.


Коли

23:00

Де

Поштова площа

вхід вільний



Відкрите тренування на НСК «Олімпійський»

На стадіоні проведуть тригодинне тренування на все тіло від Red Bull. Спершу функціоналка, потім Crossfit, а опісля – відновлюване тренування. Відвідати можна як усі класи разом, так і кожен окремо.

Розклад:

  • 19:30 – Functional Training від ЕБШ. Тренерка Юлія Шум.
  • 20:30 – тренування на все тіло від Crossfit Banda.
  • 21:30 – відновлювальне тренування від Blackroll. Тренер Олександр Гончаренко.

Коли

19:00

Де

НСК «Олімпійський»

вхід вільний



Показ документального фільму «Прогулянка по воді»

У Мистецькому Арсеналі покажуть документальний фільм «Прогулянка по воді» режисера Андрея Паунова. Стрічка розповідає про американського художника Христо Явашева, який вирішує реалізувати проєкт «Плавучий пірс» – сюрреалістичний жовтий плавальний хідник на італійському озері Ізео.


Коли

21:00

Де

Мистецький Арсенал, вулична сцена

скільки

80 гривень


Виставка випускників КAMA – «Жити разом»

Випускники Кyiv Аcademy of Мedia Аrts презентують спільний випускний проєкт «Жити разом». У виставці бере участь 21 художник, кожен з них у своїй роботі порушує актуальні питання та розповідає свою історію.

Кураторкою курсу стала художниця Леся Хоменко. Експозиція складається із медіаживопису та фотографії, аудіо та відео, інсталяції та знайдених об’єктів.


Коли

19:00

Де

The Naked Room
вулиця Рейтарська, 21

вхід вільний


Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна