The Village Україна збирає події понеділка, 17 червня, які варто відвідати.

Концерт Tokio Hotel в Atlas

Німецький поп-рок гурт Tokio Hotel виступатиме у межах свого світового туру Melancholic Paradise. Музиканти виконають треки з нового альбому, а також хіти минулих років.


Коли

20:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки

від 1 399 гривень


«ЖИВА БІБЛІОТЕКА КИЇВПРАЙД» 

Люди ЛГБТ розповідатимуть про своє життя, розуміння свободи та різне бачення єдності. У понеділок в Izone візьмуть участь трансгендерна жінка з Криму, ВІЛ-позитивний гей з мусульманскої країни, мама гея та ЛГБТ+ активістка. 


Коли

12:00-16:00

Де

Izone, вулиця Набережно-Лугова, 8

вхід вільний


КІНО НА ЮБК

На Трухановому острові починають сезон кінопоказів на ЮБК. У понеділок покажуть фільм «Сім днів» режисера Роландо Колла. Вхід на кінопоказ вільний, проте шезлонг на місці коштує 50 гривень.


Коли

22:00

Де

Труханів острів

вхід вільний


GARAGE SALE КІНОФЕСТИВАЛЮ «86»

Організатори кінофестивалю «86», який традиційно відбувався у Славутичі, влаштовують garage sale речей, які виробили за 5 років фестивалю. Серед них  – каталоги, магніти, наклейки, постери, значки, блокноти, футболки, сумки та рюкзаки.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Олегівська, 36

вхід вільний


прогулянка до межигір'я на теплоході

Семигодинна прогулянка по Дніпру із заходом в Київське море і висадкою у «Межигір’ї». Відвідувачі зможуть протягом трьох годин гуляти резиденцією, після чого повернуться теплоходом у Київ. 


Коли

12:00-19:00

Де

відправлення з Річкового вокзалу

скільки

500 гривень


Обкладинка: Національний парк «Межигір’я»