The Village Україна збирає події четверга, 13 червня, які варто відвідати.

Концерт гурту Semmar

В Urban Space 500 зіграє київський інді-дует Semmar. Гурт заснували 2015 року, невдовзі музиканти випустили дебютний альбом «Босфор», який «впевнено увійшов до підбірок найкращих інді-альбомів 2016 року».


Коли

20:00

Де

вулиця Грінченка, 9

Скільки

100 гривень


Церемонія Коло Какао в Call me Cacao

Під час церемонії готуватимуть какао за особливим рецептом із перетертих какао-бобів, а також фірмовий десерт з какао. Також організатори планують групову медитацію під звуки співучої чаші та розмову про історію какао.

Церемонія відбудеться на Нижньому Валу. Кількість учасників обмежена, тому для участі треба попередньо зареєструватися.


Коли

21:00

Де

вулиця Нижній Вал, 35

скільки

400 гривень


Лекція про конструктивізм на Подолі

На платформі КАРЗ-12 автор публікацій і виставок, присвячених радянській архітектурі, Семен Широчин розкаже про те, як створювали публічний простір на Подолі під час тоталітарного режиму. 

Це перша лекція із серії подій, що будуть присвячені осмисленню радянського періоду в історії вітчизняної архітектури на Подолі у Києві. На лекцію потрібно зареєструватись.


Коли

19:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

скільки

200 гривень


Виставка  «Надзвичайний Кліматичний Стан»

З 13 червня у Києві в MetaCulture почнеться виставка, присвячена змінам клімату в Україні. Серед учасників: ruїns collective (Тета Цибульник, Еліас Парвулеско), Костянтин Васюков, Тетяна Корнєєва, Лідія Криштоп та інші.

Експозиція – це кульмінація «Кліматично-мистецької лабораторії» – восьмиденної резиденції в Карпатах, під час якої сім мистецько-активістських та мистецько-наукових тандемів осмислювали зміну клімату.


Коли

13-18 червня, 12:00-20:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

вхід вільний