The Village Україна збирає події середи, 12 червня, які варто відвідати.

перегляд фільму «Matangi/Maya/M.I.A.» у мистецькому арсеналі

Щосереди на вуличній сцені влаштовують покази біографічних фільмів про світ моди та музичну індустрію. Перша стрічки з циклу – «Matangi/Maya/M.I.A.» режисера Стіва Ловеріджа, у якому він змальовує портрет музикантки та розповідає про її шлях від мігрантки-біженки до попзірки. 


Коли

21:00

Де

вулиця Лаврська, 12

скільки

80 гривень


джаз на даху цуму

Після солд-ауту 5 червня на даху ЦУМу вирішили влаштувати ще один концерт. Ввечері тут виступатиме солістка Ольга Лукачова разом із джаз-бендом Родіона Іванова. Під час концерту можна буде замовити коктейлі.


Коли

19:00

Де

вулиця Хрещатик, 38

скільки

450 гривень


арт-середа в izone: виставка фотографині анастасії карамишевої

Фотографиня Анастасія Карамишева презентує свою виставку під назвою Embodyment («Втілення»). Вона досліджує ставлення до свого тіла і сексуальності через випадкових та малознайомих людей. Через фотороботи Карамишева показує, що людське тіло живе і в ньому енергія, думки та почуття.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

вхід вільний


Показ фільму «Колір фасаду: синій» на Карз-12

Фільм розповідає про Флоріана Юр’єва – автора «Тарілки» на Либідській, який намагається врятувати будівлю. Глядачі зможуть побачити творчий процес Юрєва, його роботу над альтернативним архітектурним проєктом реставрації «Тарілки» і дізнатися про його погляди на київську архітектуру та сучасний капіталізм.


Коли

20:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

скільки

Будь-яка сума, яка піде на розвиток КАРЗ-12


короткометражки про батьків та дітей в Pinchuk Art Centre

Другий показ українських короткометражок під кураторством об’єднання молодих кінематографістів «Сучасне Українське Кіно». В арт-центрі покажуть п’ять короткометражних ігрових фільмів про батьків та дітей. Після показу можна буде обговорити стрічки разом з режисерами та режисерками. Вхід вільний, але потрібно попередньо зареєструватися.


Коли

20:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

вхід вільний


Обкладинка: Андрій Шурпенков