The Village Україна збирає події вівторка, 11 червня, які варто відвідати.

Опера-антиутопія від міжнародного проекту gaz

На сцені театру імені Івана Франка покажуть прем’єру міжнародного оперного проекту GAZ. Опера-антиутопія режисерки Вірляни Ткач із США розповідає про вибух на футуристичній фабриці, що колись продукувала енергію для всього індустріального суспільства.


Коли

19:00

Де

площа Івана Франка, 3

скільки

від 550 гривень


Лекція «Як навчитися писати про кіно» у Bazilik

Кінорежисер Дмитро Авдєєв, автор короткометражного фільму «Зникла собака», прочитає лекцію про українське кіно та як про нього писати. Він розкаже, як уникнути найпоширеніших помилок у текстах про кіно та на що варто звертати увагу під час перегляду. На лекції розбиратимуть найпоширеніші помилки авторів, які пишуть про кіно.


Коли

19:00

Де

вулиця Воздвиженська, 54

скільки

300 гривень


Відкриття виставки «балет» у французькому інституті

У рамках курсу Art Management Curation від Projector у Французькому інституті відкриють виставку балетного мистецтва. Для цього використають два простори інституту – галерею-кафе та «Медіатеку». В одному приміщенні показуватимуть закулісне життя балерини, в іншому – щоденну роботу перед виступами на сцені з костюмами та пуантами.


Коли

19:00

Де

вулиця Гончара, 84

вхід вільний


Тренування на НСК «Олімпійський»

Біговий клуб Tribe10 влаштовує вечірнє тренування на стадіоні «Олімпійський». Цього разу його проводитиме Наталія Тобіас – олімпійська призерка з легкої атлетики. З собою потрібно взяти спортивну форму, на території стадіону можна переодягнутися.

Руханка з бігу від оліпмійської призерки Наталі Тобіас / Tribe10

Коли

20:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 55

вхід вільний


Презентація проекту VR Forum & Art Festival у М17

У центрі сучасного мистецтва М17 презентують фестиваль VR Forum & Art Festival про взаємодію мистецтва та нових технологій. У межах презентації відбудеться лекція кураторки скульптурного парку Мюнстера Маріанни Вагнер. Також за результатами open call обиратимуть 10 українських художників, які прикрасять публічні простори, сквери та парки у Києві та Харкові.


Коли

19:00

Де

вулиця Антоновича, 102-104

вхід вільний