The Village Україна збирає події суботи, 8 червня, які варто відвідати.

Літній Kyivness у Малому театрі

Це шостий курований вінтажний маркет Kyivness. У залах Малого театру біля Золотих воріт можна буде знайти вінтажний посуд і платівки, прикраси та одяг, книги, декор, нішеві парфуми та локальні бренди. На терасі зі скульптурою лева вдень діятиме маркет і зона для відпочинку, а ввечері – бістро з музикою під ліхтарями. На маркеті буде вінтаж із Греції, Нью-Йорка та Лазурного берега, речі від Comme des Garcons, Chanel, Dior, Prada, Jil Sander, Balenciaga.

Де: Малий театр, вулиця Гончара, 33

Коли: 8 та 9 червня, 11:00-21:00

Скільки: квиток на два дні відвідування – 200 гривень

одноденний квиток з 11:00 – 150 гривень

одноденний квиток з 13:00 – 100 гривень

для дітей до 12 років та пенсіонерів – безкоштовно

Лінк

Фестиваль вина та їжі Kyiv Wine 2019

Kyiv Wine 2019 – фестиваль вина та їжі від Good Wine проведуть у просторі M82 на Подолі. На заході обіцяють винні дегустації, фудмаркет, бранчі, винні бари, фермерський обід, а також майстер-класи від місцевих та європейських шеф-кухарів.

Де: M82, Межигірська, 82

Коли: 8-9 червня, 12:00

Скільки: 1 050 гривень за два дні

квиток у дегустаційну зону Selective Wines – 2 500 гривень

Лінк

Концерт нідерландського діджея Timecop1983

Нідерландський продюсер та діджей Timecop1983 уперше виступить в Україні. Музикант відомий завдяки фірмовій ностальгійній музиці у стилі 80-х, яку називають «новим ретровейвом». Музика Timecop1983 стала саундтреком до короткоментражних фільмів на Netflix, також звучить у відеогрі Crossing Souls. У Києві продюсер представить свій новий альбом Night Drive.

Де: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Коли: 19:30

Скільки: 590-790 гривень

Лінк

Вечірка з басейном у Зеленому театрі

«Радянський техно, хіти сучасності, реп-шлягери, райони, квартали». На вечірці гратимуть Mukvik, «Мажорне Лезо», Retroaerobica, DDK (General J x Podrezoff), BusolXKampov.

Де: Зелений театр, Паркова дорога, 2

Коли: 23:00

Скільки: 250 гривень

Лінк

Конференція про бренди і креативність від DTF

Ця конференція – новий формат від команди бренд-шоу та фестивалю вуличної культури don’t Take Fake. На конференції розповідатимуть, як створити найбільший музей стрит-арту та як і навіщо художникам робити коллаборації.

Де: галерея мистецтв «Лавра»

Коли: 8-9 червня, 11:00-20:00

Скільки: від 2 600 гривень

Лінк

Лекція про шістдесятників

У Мистецькому Арсеналі влаштовують чергову лекцію з циклу «Український театр: від кози до постдрами» театрознавиці та докторки мистецтвознавства Ганни Веселовської. Цього разу – про шістдесятників в українському театрі.

Де: Мистецький Арсенал, вулиця Лаврська, 12

Коли: 16:00

Скільки: 80 гривень

Лінк

Презентація проекту оновленої Кожум’яцької площі

Студенти школи Projector представлять проект оновлення Кожум’яцької площі. Щоб розробити проект нової площі, вони дослідили територію навколо та опитали людей, які щоденно нею проходять. Студенти знайшли рішення, як відкрити річку Глибочицю, що зараз проходить в колекторі під землею, та створити вздовж неї комфортний публічний простір. Після презентації можна приєднатися до випускників на афтепаті на Карз-12.

Де: Projector, вулиця Кожум’яцька, 10

Коли: 14:00

Скільки: вхід вільний за реєстрацією

Лінк