За дві вечірки Block Party на Рейтарській на потреби вулиці встигли зібрати 243 650 гривень. З них витратили близько 98 тисяч. Про це The Village Україна розповів Юрій Булгаков, один з організаторів «Район #1 Block Party».

Щоб очистити стіни від графіті, витратили 27 тисяч гривень. За фарбування двох з половиною фасадів заплатилили ще 23 тисяч гривень.

На будівництво будки для встановлення смітників у дворі біля кафе Zigzag витратили 14,3 тисячі гривень. Конструкцію встановлювали, розподіливши витрати між мешканцями будинків довкола та бюджетом Block Party. 33% коштів зібрали мешканці, 67% – зібрані на вечірках «Район #1».

Десять лунок для дерев на вулиці облаштували за 27,5 тисяч гривень, на паспортизацію дерев витратили – 500 гривень, на догляд за деревами – ще тисячу гривень.

Ще 5 тисяч гривень пішли на проведення топографічної зйомки Рейтарської.

Зараз організатори мають на меті зібрати кошти, яких вистачить на ремонт та фарбування усіх фасадів на вулиці та встановлення сміттєвих баків.


«Район #1 Block Party» – вулична вечірка на Рейтарській. Організатори збирають гроші на облаштування вулиці. Вперше «Район #1 Block Party» влаштовували у липні 2018 року. Тоді вдалося зібрати 115 060 гривень.

Першу в цьому році вечірку влаштують 1 червня. На Block Party буде чотири сцени: три на Рейтарській та одна в арт-просторі Set на Ярвалу На вечірці, зокрема, виступатимуть Onuka та The Maneken.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото: Анна Бобирєва для The Village Україна