На орендованих ділянках біля велопішохідного мосту планують побудувати готель, розважальний і офісний центри за проектом компанії DeVision.

Зараз на ділянках не проводять будівельні роботи, проте компанії не будуть відмовлятися від проекту. Про це розповів The Village Україна менеджер проектів DeVision Ігор Лазаренко.

За його словами, наразі проекти не на стадії будівництва, тому що деякі ділянки ще не підготовані до будівельних робіт. Крім того, DeVision може змінити вигляд майбутнього комплексу.

«На одній ділянці є затверджений проект, але ми поки думаємо, чи він доцільний. Це були розробки 2005-2006 років, тому проект може змінитися. З’явився пішохідний міст, і потрібно зважати на нього», – розповів Лазаренко.

Згідно з проектом будівлі, на ділянці буде багатофункціональний комплекс із п’ятизірковим готелем, офісним і розважальним центром. У ньому також буде казино, конференц-зал, SPA-салон і паркінг.

Раніше «Наші гроші» писали, що ділянки під мостом орендують компанії, пов’язані із забудовником Дмитром Буряком.


Велопішохідний міст між Володимирською гіркою та аркою Дружби народів відкрили у суботу, 25 травня. Його вартість становить 275 мільйонів гривень.

Візуалізації: DeVision