Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів президента України, повідомляє «Укрінформ» з посиланням на ЦВК.

«Пропонується на підставі протоколу ЦВК від 7 квітня 2019 про результати голосування в день чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року...провести повторне голосування з чергових виборів Президента України, призначивши його на неділю, 21 квітня 2019 року. Включити до виборчого бюлетеня Володимира Зеленського та Петра Порошенка», – розповіла голова ЦВК Тетяна Сліпачук.

До другого туру виборів виходять Володимир Зеленський та Петро Порошенко. За Зеленського голоси віддали 30,24% виборців, за Порошенка проголосували 15,95% виборців.


 Українці, які голосуватимуть у другому турі не за пропискою, повинні повторно змінити місце голосування – не пізніше ніж за 5 днів.

 Ось інструкція зі зміни місця голосування (щоб проголосувати не за місцем прописки).

 Фотографувати свій бюлетень не можна. Так само на дільниці не можна показувати, за кого проголосував. На селфі у кабінці для голосування (якщо не видно, за кого проголосував) «прямої законодавчої заборони немає».

ОБКЛАДИНКА: Russianname/Wikipedia