З 27 лютого по 2 березня у Києві влаштують Київський міжнародний меблевий форум, або ж KIFF. Захід проводять уже 20 років, він об’єднує виробників меблів, освітлення та дизайну інтер’єрів. KIFF організують на території Міжнародного виставкового центру. Квиток на подію коштує 90 гривень, а за умови попередньої реєстрації – вхід безкоштовний. 

Одночасно з форумом також проведуть спеціалізовану виставку матеріалів та комплектувальних для меблів МТКТ Innovation – «Меблеві технології. Комплектуючі. Текстиль».

«Київський міжнародний меблевий форум» 2019

Київський міжнародний меблевий форум 2019 це:
 3 експозиційні павільйони;
 близько 300 учасників;
 понад 800 брендів з 10 країн: Україна, Італія, Німеччина, Франція, Австрія, Польща, Туреччина, Китай, Білорусь, Румунія;
 близько 100 семінарів, майстер-класів та презентацій від українських та світових дизайнерів, архітекторів та експертів-виробників.

Що варто побачити на виставці:

 Дизайнерський простір OZ SPACE – це одночасно виставка українського предметного дизайну та дизайнерська платформа. Це місце для зустрічей, проведення презентацій та воркшопів. На лекторіумі OZ SPACE можна буде послухати, наприклад, французького архітектора Дідьє Маргері, архітектора-урбаніста з Ейндговена Кейса Донкерса чи дизайнера з Італії Лучо Пелланда.


 ЕКСПОЗИЦІЯ KITCHEN TRENDSET – це готові рішення облаштування кухонного простору від українських та міжнародних фабрик; тренди в дизайні кухонь та майстер-класи.

 ЗОНА ЕКСПОРТНИХ ПРОПОЗИЦІЙ – презентація вітчизняних меблів та практична конференція «Продавай за кордон!».

 ДИЗАЙН-МАЙДАНЧИК «ВИБАЧТЕ МОЮ ФРАНЦУЗЬКУ» – тут можна буде побачити фаворитів французького салону Maison & Objet . 

 UKRAINE. GOOD DESIGN – експозиція українського промислового дизайну, а також дизайн-галерея та дизайн-хаб. Щодня в галереї будуть проводити Design Talks за участю українських дизайнерів.

У рамках форуму також пройде BestMebelUA – щорічний конкурс найкращих зразків меблів від українських виробників. А журі з України, Італії, Франції та Нідерландів оберуть найкращий інтер’єр громадських та житлових приміщень для Міжнародної інтер’єрної премії Interium 2019.

Зареєструватися на форум

Коли

27 лютого – 2 березня 2019 року

Де

МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15

Скільки

90 грн, за умови попередньої реєстрації на сайті – вхід безкоштовний.

Лінк


Матеріал підготовлено за підтримки «Київського міжнародного контрактового ярмарку»