27 і 28 лютого візажисти Giorgio Armani Beauty допоможуть клієнтам обрати  відтінок і текстуру червоної помади, а також проведуть майстер-класи з макіяжу. Все відбуватиметься в атріумі ТРЦ Gulliver і біля входу в магазин Brocard.

Україна вперше долучається до міжнародної події Red Lips Week. Щороку її проводять у більшості мегаполісів світу, зокрема у Нью-Йорку, Парижі, Токіо та Лондоні. 

Івент Red Lips Week від Giorgio Armani Beauty у магазині Brocard

Гостем події у Києві стане Лука Манучі – face-дизайнер команди Giorgio Armani Beauty, який працює з брендом із самого початку, вже майже 20 років.

Red Lips Week: express your red with Giorgio Armani lipsticks

Майстер-класи триватимуть з 12:00 до 20:00 – всі охочі зможуть отримати консультації візажістів та спробувати різні помади. 27 і 28 лютого Лука приєднається до візажистів бренду в центральному атріумі ТРЦ Gulliver.

«Макіяж з акцентом на губи – це тренд. Червона матова, сатинова або ж глянцева помада може легко перетворити повсякденний макіяж на святковий. З її допомогою можна за п’ять хвилин підготуватися до будь-якого заходу та мати гарний вигляд на фото. Відтінків червоного безліч: теплі й холодні, світлі та темні. Тому радимо обирати відповідний колір разом із професіоналами. Наприклад, правильно підбирати та носити червону помаду навчать на Red Lips Week», – коментують організатори заходу. 

 Дім моди Giorgio Armani випускає косметику вже 18 років. За цей час фахівці власної лабораторії бренду – Runway Lab – зробили багато відкриттів у б’юті-індустрії та розробили власні інноваційні засоби. 


Коли

27 та 28 лютого, 12:00-20:00

Де

Brocard
ТРЦ Gulliver, 
м. Київ, пл. Спортивна, 1-А

Скільки

безкоштовно


Матеріал підготовлено за підтримки Brocard