На вулиці Сагайдачного 24 січня, близько 22:00 сталася пожежа в одному з будинків, що розташований навпроти закладу Momo, повідомляє The Village Україна.

UPD: Станом на 00:07 25 січня пожежу ліквідовано. Загиблих та травмованих немає.

За даними «Київ Оперативний», загорання сталось у ресторані Тіке. За словами працівників закладу, причина пожежі – замикання. Усіх відвідувачів та персонал евакуювали.

Зараз серйозно палає ресторан #Тіке, що на Сагайдачного, 31 (Поділ). За інформацією працівників закладу, спочатку зайнялася проводка. Вони намагалися самостійно ліквідувати займання, але не вдалося. Патрулі поліції повиводили всіх відвідувачів. На місці працюють рятувальники #ДСНС. Кажуть, що на будівлі знаходяться 4 балони з газом. Пожежі присвоїли 1 ранг. Є загроза поширення полум‘я на будівлі, які знаходяться поруч. На поточний момент площа пожежі складає 70 квадратних метрів.

Posted by Киев Оперативный on Thursday, January 24, 2019

«На місці працюють рятувальники... на будівлі знаходяться 4 балони з газом. Є загроза поширення полум’я на будівлі, які поруч. На поточний момент площа пожежі складає 70 квадратних метрів», – йдеться в повідомленні.

Фото та обкладинка: The Village Україна