У Запорізькій області 8 січня зняли обмеження руху великогабаритного та пасажирського автомобільного транспорту на дорогах загального користування. Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

«8 січня оперативним штабом Запорізької обласної державної адміністрації знято обмеження руху великогабаритного та пасажирського автомобільного транспорту на дорогах загального користування», – повідомили в поліції.

У ніч проти 8 січня підрозділи ДСНС спільно з поліцейськими отримали 51 виклик про надання допомоги громадянам під час ускладнення погодних умов на автошляхах.

Рятувальники дістали зі снігу 126 автомобілів, з них 105 вантажівок, 2 автомобілі швидкої медичної допомоги, 3 маршрутні таксі.

«У Запорізької області продовжують працювати 64 одиниці спеціальної техніки та 85 співробітників поліції. Опади відсутні, місцями ожеледиця. Поліцейські та рятувальники й надалі продовжують забезпечувати рух автотранспорту на автошляхах області та надавати необхідну допомогу водіям», – наголошується у повідомленні.

У поліції закликали водіїв бути обережними, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху та в разі погіршення погодних умов утримуватись від поїздок на великі відстані.

Обкладинка: Служба автомобільних доріг