У Львові 23 грудня почались перевірки будиночків на різдвяних ярмарках щодо стану протипожежної безпеки, повідомляють у міській раді.

«На виконання доручення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситyацій у Галицькому районі міста працює районна комісія, яка обстежує будинки на ярмарку щодо технічного стану та стану протипожежної безпеки. Залучені всі необхідні служби, а також представники від організаторів ярмарку»,   йдеться у повідомленні.

Після перевірок у місті мають вирішити, чи продовжувати роботу ярмарків.

Стан здоров'я усіх чотирьох постраждалих від вибуху стабілізувався,  повідомив начальник управління охорони здоров'я Володимир Зуб. Їх прооперували, зараз вони отримують інтенсивну терапію.


 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку вибухнув газовий балон і сталася пожежа. Постраждали п’ятеро людей, двох із них доставили у реанімацію.

Використання газових балонів на ярмарку у Львів є незаконним – підприємці повинні користувались лише електричними нагрівальними приладами. Влада Львова прийняла рішення призупинити роботу усіх різдвяних ярмарків у місті мінімум на добу.

Обкладинка: ДСНС України у Львівській області