Мережа супермаркетів «Сільпо» дозволила розраховуватися за допомогою мобільного додатку. Про це повідомила прес-служба Mastercard.

«Сільпо» інтегрувала платформу цифрових гаманців Masterpass у свій додаток. Тепер покупці, які мають на своєму телефоні додаток «Сільпо», зможуть розрахуватися за покупки на касах понад «в один скан» без платіжної картки.

«Це дає змогу розраховуватися за допомогою смартфона великій кількості покупців, навіть якщо їхні гаджети не підтримують Apple Pay або Google Pay», – каже Віталій Ворожбит, цифровий трансформатор Fozzy Group.

Щоб розрахуватися додатком, касир має відсканувати QR-код картки лояльності з екрана телефона, а покупець сказати, що він хоче за допомогою додатку. Після цього вартість покупки спишуть із картки, підключеної до Masterpass.

Якщо користувач уже має зареєстрований цифровий гаманець Masterpass, система надасть доступ до раніше доданих до нього карток після підтвердження номеру мобільного телефону. Якщо гаманця немає – можна створити його прямо в мобільному додатку «Сільпо».

Обкладинка: Сільпо