20-22 листопада у Києві проведуть масштабні навчання рятувальних служб. Рятувальники відпрацюють ймовірні надзвичайні ситуації у різних районах Києва, повідомляє КМДА.

20 листопада навчання проведуть із можливим запуском електросирен в Оболонському районі та 21 листопада – у Дніпровському та Деснянському районах.

«Просимо киян не панікувати через пересування містом великої кількості аварійно-рятувальної техніки (до навчань буде залучено понад 50 одиниць техніки), включення сирени», – розповіли у КМДА.

Де проводитимуть навчання рятувальників:

20 листопада

 На території ПАТ «Київський вітамінний завод» та Київського палацу дітей та юнацтва у Подільському районі.

 На пункті пропуску КП напрямок – Вишгород, Овруч (Оболонський район). Тут з 12:00 до 13:00 обмежать в’їзд вантажного транспорту у місто.

 На території ПрАТ «Оболонь» з 14:30 до 16:30. Будуть проводити евакуацію населення.

21 листопада

 На території Державного університету інфраструктури та технологій (Київський інститут водного транспорту) (Подільський район) з 11:00 до 17:00.

 На території КП «Київшляхміст» (Печерський район), ДП завод «Генератор» (Оболонський район), міської дитячої клінічної лікарні №2 (Дніпровський район).

22 листопада

 На території ТОВ «Євро-Реконструкція» з 12:00 до 14:00.

 На території ПАТ «Київмедпрепарат» (Шевченківський район), дирекції «Автотранспошта» ПАТ «Укрпошта» (Солом’янський район), КП «ШЕУ» (Святошинський район), Національного університету харчових технологій (Голосіївський район) з 10:00 до 15:00.

Обкладинка: ДСНС