«Вертолітний майданчик Януковича» на Парковій алеї офіційно передали в управління комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» в Києві, повідомила прес-секретарка прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

Крім того, весь конгресно-виставковий центр «Парковий» на Парковій дорозі у Печерському районі передали на баланс комунального підприємства.

За словами заступника голови КМДА Миколи Поворозника, вертолітний майданчик використовуватимуть у культурних проектах Києва, а також, можливо, для транспортування тяжко травмованих бійців АТО.

«Центр організації дорожнього руху» належить Київській міській раді. Підприємство спеціалізується на обслуговуванні наземного транспорту, зокрема займається світлофорами, дорожніми знаками, шлагбаумами, «лежачими поліцейськими», автоматизованими системами дорожнього руху.


 Раніше повідомлялось, що прокуратура Києва 27 жовтня передала вертолітний майданчик на Парковій в управління державній компанії «Фінансування інфраструктурних проектів». Майданчик був під арештом.