Шулявський шляхопровід планують знести на початку листопада, повідомляє «Вечірній Київ».

Після знесення шляхопроводу почнуть будувати нові конструкції. У найближчі дні зноситимуть кіоски, які ще залишилися біля станції метро «Шулявська».

«Демонтувати Шулявський шляхопровід будемо повністю. Першим знесемо прогонові споруди, опори, потім і фундамент до ростверків. Старі фундаменти не придатні для нових сучасних і майбутніх навантажень», – коментує головний інженер КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва» Олександр Здольник.

Невдозві комунальники також розставлять відповідні дорожні знаки та нові світлофори, які мають полегшити об’їзд Шулявського шляхопроводу.

На час ремонту в КМДА показали схему об’їзду Шулявського шляхопроводу.


 Нагадаємо, замість Шулявського шляхопроводу в Києві побудують новий у вигляді неповного чотирилисника. Ремонт шляхопроводу планують закінчити за 17 місяців.

 Із 18 серпня  у місті перекрили з’їзди Шулявського шляхопроводу.  Загальна вартість будівництва становить 830 мільйонів гривень. Термін виконання робіт – 17 з половиною місяців.

Кияни реєстрували три петиції із вимогою обрати інший проект реконструкції Шулявського мосту. Дві з них набрали потрібну кількість голосів, але їх так і не розглянули.

Обкладинка: КМДА