Наприкінці жовтня у Львові відкриють центр підтримки підприємців Business Hub, який створила агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks та Chasopys Creative Family.

У Business Hub підприємці зможуть отримати професійну підтримку, проконсультуватись щодо розвитку та ведення бізнесу, а також відвідувати бізнес-тренінги та події.

«Новий центр розрахований на інноваційно орієнтованих підприємців, молоді стартапи, компанії, освітні ініціативи, а також фрілансерів та самозайнятих фахівців зі сфери креативної та зеленої економіки», – коментує засновник Chasopys Creative Family Макс Яковер.

Серед послуг, які надає Business Hub: консалтинг для бізнесу, оренда робочого місця у коворкінгу, оренда офісів для команд, оренда залів для проведення подій, проведення власних заходів та тренінгів, бухгалтерське обслуговування.

Business Hub розташований на вулиці Шота Руставелі, 12. Простір поки працює у тестовому режимі.

Інфраструктура Business Hub включає 4 тренінгових зали на 12-20 гостей, 4 офіси для команд, коворкінг для 30 гостей, 2 переговорні кімнати, скайп-руми, 4 кімнати, де проводитимуть консультації для бізнесу та кав’ярня, яку відкриють невдовзі.

Фото та обкладинка: Business Hub