У Будинку профспілок на майдані Незалежності здаватимуть в оренду офіси і коворкінги, називатиметься приміщення Maіdan Plaza, пише «Українська правда» з посиланням на рієлтора Office Star.

Представники рієлтора розповіли, що здаватимуть офіси, коворкінг і конференц-зали, але точного розташування офісів, точних умов, вартості чи навіть дати, коли офіс можна буде орендувати, назвати не змогли.

Скріншот з сайту ріелтора Office Star

«Ми не є власниками приміщень, ми просто рієлтор, який представляє інтереси компанії. Там ще нічого не відкрилося, і ще точно невідомо, коли відкриється», розповіли у компанії.

На сайті Office Star вказано, що є можливість орендувати невеликі офіси на 1, 3 і 5+ осіб. Коштуватиме це від 600 доларів.

Також повідомляється, що у Maіdan Plaza буде коворкінг і конференц-зал на 30 осіб.

Як розповів керівник прес-центру Федерації профспілок України Юрій Работа, інвестору, який ремонтує Будинок профспілок після пожежі, перейшло 30% площ будівлі – це 5,5 тисячі квадратних метрів. У власності і користуванні ФПУ залишилося 12,5 тисячі квадратів.

Ремонті роботи у Будинку профспілок зараз на завершальному етапі. Федерація профспілок зможе повернутися у свої приміщення уже до кінця року.


 Будинок профспілок згорів у ніч на 19 лютого 2014 року під час масових акцій протесту в Києві.

 Будівлю, яку активісти використовували як штаб Національного опору, під час штурму Майдану підпалили силовики.

 Реконструкцією будівлі займається ТОВ «ІТТ-Нерухомість», яка отримає за це 30% приміщень.

Обкладинка: Софія Данилова для The Village Україна