Напередодні Всесвітнього дня без авто, 21 вересня, Київ приєднається до найбільшого велосипедного флешмоба «Велосипедом на роботу», повідомляють у Асоціації велосипедистів Києва.

Учасників флешмоба очікує на Майдані Незалежності сніданок з кавою і круасанами, фотозона, конкурси та спілкування. Після збору учасників відбудеться конкурс Best Corporate Team, в якому переможе найчисленніша корпоративна велоколона.

Також буде конкурс на найкращий діловий лук серед усіх учасників та учасниць заходу. Щоб взяти участь у флешмобі та конкурсах, потрібно зареєструватись.

Дістатися на флешмоб можна поодинці, разом з іншими учасниками зі свого району (мапа збору колон в 11 районах Києва) або разом з колегами у складі корпоративної колони.

Програма флешмоба :

 7:00-7:30 – старт колон з різних районів Києва для тих, хто не хоче їхати наодинці;

 8:00-8:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музичний супровід від велодіджея;

 8:30-8:45 – обрання переможців конкурсів на найкращий діловий велосипедний лук та найчисельнішу корпоративну колону Best Corporate Team;

 08:45-8:50 – спільне фото;

 8:50-10:00 – спілкування за кавою та від’їзд на роботу.


 Флешмоб «Велосипедом на роботу» відбудеться в рамках Європейського тижня мобільності, який відзначають 16-22 вересня в понад 2 тисячах міст по всьому світу. У неділю, 23 вересня, у трьох районах Києва одночасно відбудеться Велошкола з безпеки руху.