В Івано-Франківську відкрили християнське кафе «Небо». Кав’ярня працює ще в тестовому режимі, поки що без жодних цін. Кожен відвідувач сам визначає, скільки може заплатити, пише «Репортер».

«Цінників у нас немає, кожен залишає скільки захоче. Люди бачили скільки коштують страви в інших установах і залишають схожу суму. Однак є такі, які приходять поїсти даром. Якщо це буде йти на шкоду, то змінимо концепцію», – говорить співзасновник кафе Тарас Халак.

Кафе «Небо». Фото зі сторінки кав’ярні  у Facebook

«Небо» працює з 10:00 до 21:00, а в неділю з 12:00, щоб «працівники мали можливість відвідати службу в церкві». В меню переважно солодощі та безалкогольні напої.

У закладі пропонують каву, чай, коктейлі, лимонад, тістечка, торти, морозиво власного приготування і сендвічі. Особливою популярністю користуються теплі млинці з лососем, шинкою або шоколадом з бананами, розповідають засновники закладу.

Кафе «Небо». Фото зі сторінки кав’ярні у Facebook

«У соцмережах швидко розлетілася інформація про кафе, тому відвідувачів чимало, особливо в вихідні. У нас люди, які поділяють релігійні погляди, можуть постійно мати простір, щоб комфортно відпочити з друзями», – розповідає  Тарас Халак.

Фото: «Небо» у Facebook