На сходах із Пейзажної алеї до Воздвиженки з’явилися елементи символіки, схожі на фірмовий стиль мобільного оператора «Київстар». Про це повідомляє представник «Агентів змін» Максим Головко.

Зокрема, 16 серпня поблизу вулиці Десятинної та на сходах на Воздвиженку з'явилися блакитні конструкції, а також написи «У тих, хто любить висоту, виростають крила», «Щоб вести людей за собою, йди за ними» та «Хто вірить в успіх – успішний».

Причина розміщення – проведення корпоративного заходу компанії «Київстар», повідомили The Village Україна у відповідь на інформаційний запит. Проводили захід 16 серпня у галереї D12 на вулиці Десятинній, поблизу Пейзажної алеї та сходів на Воздвиженку.

За словами представниці «Київстару», розміщення конструкцій і символіки не мало рекламного характеру і було затверджено з відповідальними міськими органами – КМДА, комунальним підприємством із утримання зелених насаджень Шевченківського району та Національним музеєм історії України.

«Згідно з домовленостями з міською владою, після проведення заходу вся територія була прибрана, а раніше встановлені на час проведення тімбілдінгу конструкції демонтували того ж вечора», – додають у «Київстарі».

 Сходи на Воздвиженку відкрили 17 липня.

 За місяць після відкриття сходів ми запитали, як вони вплинули на потік людей у закладах на Воздвиженці.

обкладинка: Максим Головко

ФОТО: Максим Головко, «Київстар»