Як зазначив перший заступник директора департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панчій, зараз у місті понад 1000 незаконних точок продажу шаурми, передає «Громадське радіо».

1000

незаконних кіосків з шаурмою у Києві

У Держпродспоживслужбі створили 16 груп, що проводять обстеження засобів пересувної торгівлі у Києві. Ті, що мають порушення, перескеровують у департамент міського благоустрою, який займаєтсья подальшою перевіркою дозвільної документації.

«Сьогодні теж тривали перевірки. І всі ті точки... будуть максимально швидко демонтовані. Тобто автомобілі (пересувні точки продажу) переміщуватимуться на штрафмайданчик. Зараз таких незаконних об’єктів більше 1000», – зазначив Панчій.

Зазначається, що вже демонтували 6 об’єктів, які продавали шаурму без дозвільних документів.


Нагадаємо, у Києві шаурмою отруїлися 93 людини станом на 6 серпня. Усі вони купували їжу на Поштовій площі, станції метро «Дарниця» та на Оболонському проспекті. Під час перевірок встановили, що у всіх цих точок був один постачальник.

Після масового отруєння у Києві почали перевіряти кіоски із шаурмою. У київській Держспоживслужбі заявили, що в місті немає жодного легального кіоска з шаурмою.

Обкладинка:StateofIsrael/wikimedia