У Києві 8-9 вересня відбудеться 10-та конференція «TEDxKyiv: Спадок майбутнього».

Організатори анонсують понад 20 виступів протягом півтора дня про сьогодення та майбутнє, про інновації та критичне мислення, про освіту й технології.

«Враховуючи ситуацію в Україні і досвід наших попередніх TEDx-подій, ми зрозуміли, що нові контексти часто дозволяють подивитися на звичні речі під новим кутом і побачити необхідні рішення. Нам дуже потрібно безпечне середовище однодумців, де ми зможемо колективно рефлексувати свій досвід і разом планувати майбутнє для наступних поколінь», – розповідає ліцензіат TEDxKyiv Владислав Грезєв.

Серед цьогорічних спікерів: журналіст-розслідувач Денис Бігус, інженер з розробки систем машинного навчання Олесь Петрів, координаторка громадської ініціативи «Євромайдан SOS» Олександра Матвійчук, співзасновник студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філіпов та учасники проекту ЦеШо.

Зазначається, що інших спікерів організатори оголосять згодом. Продаж квитків на конференцію TEDxKyiv 2018 уже доступний на сайті. Вартість становить 1500 грн.

Коли

8-9 вересня

Де

виставковий центр «АККО Інтернешнл»

Скільки

1500 грн


 TEDxKyiv отримала найвищу ліцензію TED: що це означає розповідає організатор конференції у Києві Владислав Грезєв у матеріалі The Village Україна.

 ТED (Technology, Entertainment, Design) – світова конференція для поширення ідей у різних галузях. З 2009 локальні конференції TEDx проходять у багатьох містах планети.

На ТED виступають винахідники, нобелівські лауреати, письменники, науковці, актори, музиканти, художники. Мета – поширення ідей, які здатні змінювати світ. Виступи тривають до 18 хвилин, є науково-популярними за подачею.