Центр Києва у заторах через перекриття вулиць до 1030-ї річниці хрещення Київської Русі.

Зазначається, що у Печерському районі 27 липня відбудеться хода священиків і вірян УПЦ Московського патріархату. Як повідомляє УП, в акціях візьмуть участь до 100 тисяч осіб.

На вулиці Хрещатик від Майдану Незалежності до Європейської площі огородили парканом. Поліцейські перевіряють речі пішоходів, які входять у зону за допомогою металошукача, пише УНІАН.

За даними сервісу Google Maps, рух ускладнений у районі вулиці Михайла Грушевського. Затори також на Набережному шосе й у районі станції метро «Золоті ворота».

Зазначається, що правоохоронці працюють у посиленому режимі. На території проведення заходів патрулюють представники Нацгвардії та Нацполіції.

Раніше повідомлялось, що у Києві два дні обмежуватимуть рух у центрі через святкування Дня хрещення Київської Русі-України.

27 ЛИПНЯ

 ІЗ 11:00 ДО 16:30 – на вулиці Трьохсвятительській (від площі Михайлівської до площі Європейської), вулиця Хрещатик (від вулиці Михайлівської до площі Європейської), на Володимирському узвозі (від площі Поштової до площі Європейської), на Парковій дорозі (від алеї Героїв Крут до вулиці Михайла Грушевського), вулиці Михайла Грушевського (від вулиці Шовковичної до площі Європейської).

28 ЛИПНЯ

ІЗ 12:00 ДО 13:30 – на бульварі Тараса Шевченка (від будинку №20 до будинку №14), вулиці Володимирській (від будинку  №56 до площі Софійської), на Володимирському проїзді (від площі Софійської до площі Михайлівської).