У Києві створили схему об’їзду Кирилівського шляхопроводу, повідомляють на сайті Київради.

Зазначається, що шляхопровід на перетині вулиць Кирилівської та Олени Теліги в обох напрямках був повністю закритий для руху.

Станом на 12:30 рух вулицею Олени Теліги повністю відновлений.

Рух транспорту організовано за схемою:

 у напрямку станції метро «Шулявська»: вулиця Богатирська – вулиця Лугова – вулиця Я. Івашкевича – вулиця Вишгородська – вулиця Сирецька – вулиця Ольжича – далі вулицею Олени Теліги;

 у напрямку станції метро «Почайна»: вулиця Ольжича – вулиця Сирецька – вулиця Скляренка – далі проспектом Степана Бандери.

Зазначається, що відкрити рух на шляхопроводі планують у другій половині дня 26 липня.

Рух тролейбусів, що курсують вулицею Олени Теліги, також змінений. Рух тролейбусів маршруту №27 організовано від станції Київ-Волинський до вулиці Ольжича.

Рух тролейбусів маршруту №30 організовано на двох ділянках: від вулиці Милославської – станція «Зеніт» та від вулиці Кадетський Гай – вулиця Ольжича.


 Нагадаємо, 25 липня через сильні зливи на розі вулиць Олени Теліги та Кирилівської у Києві обвалилась конструкція шляхопроводу.

 Через сильні зливи та грози також багато київських вулиць та підземних переходів підтопило. Зокрема, утворилось «озеро» на вулиці Теліги біля метро «Дорогожичі», а підземний перехід біля «Шулявської» майже повністю затопило.