Лоукостер Wizz Air просить вибачення за непорозуміння з «анонсом» нових рейсів із Києва. Про це з посиланням на прес-службу компанії повідомляє «Уніан».

Скріншот листа, який отримали українські підписники Wizz Air Discount Club

«Інформація про нові рейси, наведена у сьогоднішньому електронному бюлетені Wizz Air, є некоректною. Із Києва авіакомпанія нещодавно відкрила чотири нові рейси до Таллінна, Лісабона, Берліна Шенефельда і Франкфурта. Wizz Air просить вибачення за непорозуміння», – цитує інформаційна агенція прес-служби Wizz Air.

5 липня лоукостер Wizz Air повідомив про відкриття нових рейсів із Києва до Парижа, Брюсселя і Копенгагена. Угорська компанія розіслала лист із цією інформацією підписникам свого дисконтного клубу Wizz Air Discount Club.

Інформацію про дату відкриття нових рейсів не надали. Доступ до продажу квитків на ці рейси не був активний. До того ж рейси до Копенгагена, Дортмунда та Меммінгена-Мюнхена Wizz Air раніше уже почав виконувати з Києва.

Водночас Wizz Air повідомив про відкриття нових рейсів із молдовського Кишинева – саме до Парижа, Брюсселя, Мюнхена та Копенгагена.

 The Village Україна звернувся за підтвердженням інформації до представників компанії, але не отримав відповідь на запит.

 За інформацією The Village Україна, користувачі, які стали адресатами листа Wizz Club, поки не отримали вибачення від компанії.