Аеропорт «Бориспіль» відкриє термінал В, щоб прийняти на час фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА вболівальників «Реалу», пише УНН.

Аеропорт відкриє законсервований термінал спеціально для того, щоб розвести уболівальників різними терміналами, зазначив менеджер із транспорту на час проведення Ліги чемпіонів у Києві Сергій Хижняк. «Тобто вболівальники «Реалу» будуть у терміналі B, а вболівальники «Ліверпуля» – у терміналі D», – сказав він.

За словами менеджера, більшість уболівальників прибудуть в Україну літаками, а частина автобусами. «Бориспіль» готується прийняти близько 20 тисяч уболівальників у день фінального матчу, а це значить, що прибуде в аеропорт 100 додаткових рейсів. «Тобто аеропорт 26 і 27 травня буде працювати абсолютно на межі своїх можливостей», – зазначив Хижняк.

Додаткові літаки з уболівальниками розмістять в аеропорту на нестандартних місцях, для цього буде закрита злітна смуга, закрита одна доріжка для вирулювання, а також використають військовий сектор.


 26 травня на НСК «Олімпійський» відбудеться фінал Ліги чемпіонів УЄФА – матч між англійським «Ліверпулем» та іспанським «Реалом». У столиці очікують близько 70 000 іноземних туристів. Вартість житла на ресурсах Airbnb та Booking.com сягнула 40 000-260 000 гривень за добу. Готелі також підвищили ціни у 30-45 разів. Через це кияни запустили флешмоб із пропозицією безкоштовного житла фанам Ліги чемпіонів.

обкладинка: letsportpeople.com