Дизайнери з голландської студії Experimental Jetset 12 травня презентують у Києві проект «Надбудова» (Superstructure), де розкажуть про своє дослідження міста як платформи для графічної мови.

Голландська студія дизайну Experimental Jetset брала участь у проектах таких інституцій, як Міський музей Амстердама, Центр Помпіду, Музей американського мистецтва Вітні, значну частину робіт студії придбав Музей сучасного мистецтва Нью-Йорка.

Experimental Jetset створили також візуальну айдентику «Київського Інтернаціоналу – Київської бієнале 2017» та емблему проекту «Київський Інтернаціонал – ’68 СЬОГОДНІ», в рамках якого відбудеться презентація «Надбудови».

Дизайнери Маріке Штолк, Ервін Брінкерс та Денні ван ден Дунґен розкажуть про своє дослідження, ключовими темами якого є конструктивізм, ситуаціоністський інтернаціонал, прово та пост-панк. Беручи за основу свою недавню ретроспективну виставку в Мельбурнському королівському технологічному інституті, колектив проведе презентацію у форматі інтуїтивного слайд-шоу з демонстрацією робіт.

Коли

12 травня, 16:00

Де

Саксаганського, 6

Скільки

безкоштовно

Зображення: Experimental Jetset, Kotoko Koya / Facebook