У Києві 26 травня відбудеться офіційний регіональний івент Burning Man – Precompression Kyiv.

«Це перший в Україні івент такого формату з офіційною підтримкою Burning Man. Він дає можливість познайомиться з культурою фесту, спробувати себе в ролі художника, весело провести час і стати ближчими один до одного. Burning Man – це про команду, спілкування і радикальне самовираження», – коментує The Village Україна співорганізатор заходу Олександр Овсянко.

Концепція Precompression Kyiv – це порожня кімната, що може бути наповнена втіленнями будь-яких ідей учасників за напрямками: музика, лекція, перфоманс, образотворче мистецтво, інсталяція. Творчий проект має бути створений згідно з 10 принципами Burning Man, зокрема це взаємодія та співучасть, відсутність комерційної складової, пильнування чистоти та порядку.

Тема київського Precompression 2018 – «AI думкою багатіє», що апелює до глобальної теми цьогорічного Burning Man «I, Robot».

Захід відбудеться в Арт-резиденції ВДНГ, частину зібранних коштів спрямують на реконструкцію будівлі.

Взяти участь у ньому можна як художник, музикант, перформер, лектор або ж як волонтер, попередньо зареєструвавшись та сплативши за вхід. Заявки приймають до 20 квітня.

Коли

26 травня

Де

ВДНГ, 13 павільйон

фото: Олена Петросюк