Навчання у школах і дитячих садках Львова не будуть призупиняти задля економії газу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У Львові подачу тепла до навчальних закладів міста буде переведено в ощадливий режим. Призупиняти навчання в школах і садочках не будуть. Станом на сьогодні місто Львів працює у звичному режимі — опалення подається до усіх споживачів теплопостачальних підприємств: населення, школи, садочки, лікарні, поліклініки», — йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначили, що вони не отримували поки жодних вказівок щодо обмеження подачі тепла.

«Якщо будуть якісь вказівки, ми будемо перебудовувати роботу теплопостачальних підприємств або вводити наші обмеження. Наразі все спокійно. Думаю, відмикати дитячі школи та садочки, коли на вулиці мінус 16 градусів, нема потреби. Якщо буде таки необхідність в обмеженні, то починати треба з промислових підприємств, які не є підприємствами життєзабезпечення міста. Люди не мають відчувати негараздів від цих проблем, тим більше, діти, школярі. Поки нема офіційного підтвердження і обмежень нам по лімітах газу, все працюватиме у режимі, як було до цього», — розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

 2 березня, НАК «Нафтогаз України» оприлюднила звернення до українців протягом наступних 3-4 днів зменшити споживання газу з метою зменшення можливих наслідків від відмови російської компанії «Газпром» постачати газ в Україну.

Фото: Львівська міська рада